China here we come

Geplaatst op: woensdag 24 januari 2007 door Valerie in China, Reizen

’t is eindelijk zover: onze vliegtickets voor China zijn gereserveerd!  We gaan van de grond in een Boeing 747 op 1 september om 17:35 vanuit Schiphol met KLM naar Beijing, een vlucht die 9 uur zal duren.  Op 21 september vliegen we terug huiswaarts en die tocht zal helaas 11 en een half uur in beslag nemen.  Viktor reist mee voor een prikje maar het nadeel is wel dat hij geen stoel heeft en dus de hele reis op onze schoot zal moeten zitten.  Voor een babybedje aan boord is hij al te groot kon de vriendelijke telefoniste van KLM mij bevestigen.   Ouders met kleine kinderen zouden wel een plaatsje aan een tussenwand krijgen waar er iets meer ruimte is.  Toch ga ik eens informeren wat het kindertarief zou zijn.

Nu kunnen we beginnen met het optimaliseren van ons reisschema.  Ons schema staat nog niet volledig vast maar voorlopig zouden we volgende plaatsen bezoeken in deze volgorde: BeijingLijiang – Shi Bao ShanDaliYangshuo – Shanghai.  Beginnen en eindigen doen we dus met een metropool en daartussenin genieten we van de ongerepte (…) Chinese natuur: uitgestrekte groene rijstterrassen, oneindige meren, het indrukwekkende Karstgebergte, eenzame boedhistische kloosters hoog in de bergen, omringd door reuzen van wel 5000 m hoog.  Meer details over onze droomreis lees je binnenkort op deze blog!

Advertenties
reacties
  1. Toets schreef:

    Damn, dit ziet er al fantastisch uit! Volgens mij is dit wel het type ‘dloomlijs’ 😉 waar iedereen van zit te kwijlen hoor. Ik hoop dan ook dat jullie (op z’n minst) duizenden foto’s nemen en ons tijdens jullie reis een beetje op de hoogte houden!

  2. bramski schreef:

    veel success!! het ongeloofelijk is trouwens gebeurt: ik blijf voor een keertje thuis vanavond en heb m’n kast met oude cd’s nog es opengetrokken… nu listening naar Dark Funeral….haha zalig!!!!! eerste keer sinds een paar jaar….sometimes you need hell to appreciate heaven!!!

  3. Jimmy schreef:

    Brings back memories, isn’t it, zo naar oude platen luisteren. Heb nu ook weer zo’n periode: net twee Darkthrone klassiekers die ik nog niet op CD had besteld 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s