Mooie resultaten

Geplaatst op: zondag 28 januari 2007 door Jimapore in Dagelijkse leute

Donderdag
En zo ben ik donderdagavond om m’n uitslag geweest van het examen Chinees. Wederom een zeer mooi resultaat behaalt en dus m’n reputatie alle eer aangedaan, er kan er maar een de eerste zijn hé (stoef stoef).

Vrijdag
Vrijdag kregen we een kudde vrienden over de vloer voor een lekkere thaise maaltijd & gezelschapspelletjes (jippie). Viktor steelde de show en leerde dankzij Nonkel Berre (aka t*ttemans) zijn eerste vuil woordje: T*TT’N! Zaterdagmorgen toen hij wakker werd hoorden we hem dit nog roepen door de babyfoon. Wat moet die mooie dromen gehad hebben! 😉

Zaterdag
Er zijn nog andere mooie resultaten behaald dit weekend. Zaterdagavond zijn we namelijk naar een kwis-avond geweest in Belsele. We hadden onze ambities op een laag pitje gezet. Onze ervaring met een andere kwis een paar jaar geleden heeft ons bescheiden gemaakt: we eindigden toen 48ste van de 49 deelnemende groepen. Onze groepsnaam luidde dan ook “Het Zagemeelfabriekske”. Maar toen we tijdens de pauze de tussenstanden kregen en enkele groepen er in geslaagd waren om een negatieve score te behalen zagen we het toch wat beter zitten. We zijn uiteindelijk 4de geëindigd (van de 17 groepen), helemaal niet slecht dus! Een led-pillamp en een fles wijn konden we als trofee mee naar huis nemen, avond geslaagd!

Zondag
Als het des zondags redelijk weer is, hebben we altijd zin om een frisse neus op te halen. Dus zijn we vandaag naar “’t Ster” in Sint-Niklaas gereden voor een kleine wandeling en gestoei in de speeltuin. Er was echter een stevige koude wind, dus die kleine wandeling is echt wel klein gebleven, spijtig. Een grote schuifaf zorgde eventjes voor spanning, Viktor leek een sprong in het niets te maken. Gelukkig liep het goed af en hebben we veiligheidshalve toch maar de speeltuin voor de allerkleinsten opgezocht.

Aan de vijver in ‘t Ster Glijbaan Spelen gvd!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s