China voorbereidingen

Geplaatst op: zondag 1 april 2007 door Jimapore in China, Reizen

Weer wat nieuws ivm onze China reis.  We hebben besloten om van reisorganisator te veranderen.  Doordat onze contact persoon niet meer werkt voor Passaat en we toch zochten naar een nog iets meer gespecialiseerde reisorganisator, hebben we Dimsum Reizen gecontacteerd.  We zagen enkele van deze mensen reeds op de Asia Fair en die hadden ons toen al interessante zaken te vertellen.  We hebben een nieuw reisschema opgesteld en wachten nu op een definitieve versie.  Er zijn dus wel wat wijzigingen tov ons eerste schema.  Zo zullen we niet eindigen in Shanghai (die metropool houden we voor een volgende keer) maar in Hong Kong.

En gisteren (zaterdag) zijn we reeds effe gaan “scouten” bij A.S. Adventure op de Meir (A’pen) voor reisbenodigdheden.  We hebben namelijk twee grote, handige en degelijke reistassen nodig, kledij en allerlei andere handige zaken.  Volgende week zoeken we een halve dag uit te trekken om bij de nog grotere A.S. Adventure store in Schoten eens alles ondersteboven te halen en al een pak zaken aan te schaffen.  Valerie kan namelijk niet wachten om nu al in te pakken.

Ondertussen zijn de reispassen (internationale paspoorten) van Valerie & Viktor reeds klaar, de mijne loopt beetje achterop.  Goedkoop is dit wel niet: +80 euro ’t stuk.  Maar goed, dat is ook alweer lekker geregeld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s