Laatste dag

Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2007 door Valerie in China

Afgelopen week beleefden we slapeloze nachten. Wat moeten we nog inpakken? Wat mogen we niet vergeten? Wat als Jimmy het nu aan zijn rug krijgt? Wat als Viktor een oorontsteking heeft de dag voor de afreis? … Genoeg zorgen dus voor vele uren gepieker. De druppeltjes die de kinderarts voorschreef om Viktor tijdens de vlucht te kalmeren zijn afgelopen week al gretig door onszelf gebruikt voor het slapengaan. Inslapen vormt dan geen probleem meer maar rond een uur of 4 ’s nachts is het middel uitgewerkt en begint het woelen weer. Om helemaal met zakjes onder de ogen te vertrekken is CrammerocK zo lief geweest vanavond en morgen hun knalluide festival met vele duizenden bezoekers te organiseren op zo’n 50 m van ons huis. Vorig jaar daverden we uit ons bed. De live optredens gaan door tot 4 u ’s morgens.

Ondanks dit alles zijn we er helemaal klaar voor. We staan te popelen om te vertrekken. De tassen zijn gewogen op de personenweegschaal. De meeste flessen groeimelk hebben we in de kinderdrager gestoken, anders zouden de 2 grote tassen overgewicht hebben. Qua ruimte in onze supertassen van Eagle Creek hoegenaamd geen gebrek maar qua gewicht zitten we dus wel op het randje. We zullen eruit zien als muilezeltjes met volgende tassen: 1 reuze-trolly van mezelf, 1 reuze-trolly voor Jimmy, de kinderdrager, Viktor in de buggy, ik een schoudertas als handbagage, Jimmy een rugzak van North Face als handbagage, Viktor zijn knaloranje rugzakje en tenslotte hebben mama en papa ook nog de waardevolle documenten en geld in een buideltasje en plat zakje dat Jimmy onder zn kledij draagt.

Onze makker Toets is de beste! Hij zal morgen kort na 11 u met z’n Volvo voor de deur staan en ons helemaal naar Schiphol rijden. Inchecken kunnen we vanavond al thuis doen via internet vermits we een E-ticket hebben. Op Schiphol moeten we dus enkel nog rijtje schuiven om onze tassen in te checken. Daarna zullen we er met Toets nog eentje pakken en dan halen we onze zakdoek boven en wuiven we het bekende Westen uit. na een korte nacht zullen we wakker worden in een andere wereld…

Opa Dré wil als allereerste onze avonturen uit eigen mond horen vertellen dus hij zal ons staan opwachten vrijdag 21 september bij onze terugkomst. Vergeet intussen niet de blog te checken want we proberen jullie op de hoogte te houden. Reakties lezen we heel graag!

Vluchtinfo:

Vertrek Amsterdam schiphol – KLM – Vlucht KL 0897 – zaterdag 01/09 – 17.35 u – Boeing 747
Aankomst Beijing Capital Airport – zondag 02/09 – 08.55 u
Reistijd 9.20 u

Vertrek Hong Kong International Airport – KLM – Vlucht KL 0888 – vrijdag 21/09 – 10.20 u – Boeing 747
Aankomst Amsterdam Schiphol – vrijdag 21/09 – 16.30 u
Reistijd 12.10 u

Advertenties
reacties
 1. Toets schreef:

  Ik heb jullie taxi gisteren nog eens aan de stofzuiger onderworpen en vanavond is de rest aan de beurt, ge gaat dus “proper” kunnen vertrekken 😉

  Mocht het me beter uitkomen was ik jullie met evenveel plezier ook weer komen ophalen. Maar aangezien ik in de nacht van vrijdag op zaterdag zelf vertrek… Anyway, blij te horen dat jullie een oplossing gevonden hebben.

  Cu in the morning!

 2. Gordon schreef:

  Alvast een GOEDE REIS gewenst!

 3. Elke schreef:

  Ni hao!

  Tamusement he mannekes!
  Wij zullen vanavond op crammerock ons best doen zodat jullie ons horen!
  Veel slapen zult ge toch nie doen he, van de zenuwen!

  groetjes

 4. Marc schreef:

  The Final Countdown !!

  Yep, nu is het wel echt creepie dicht aan het komen hé ! Ik wens jullie een super fantastische reis, zonder zorgen. Ik hoop wel iets te lezen in ‘going fout’ maar dan alleen iets van het luchtigere werk hé :). Ik hou de blog in het oog voor spannende vervolgverhalen.
  Uit protest en medelijden ga ik vanavond niet naar Crammerock. Ik zal dus geen onderdeel zijn van het aantal decibels dat zij produceren en waardoor jullie niet kunnen slapen, ziedaar mijn bijdrage ! Beste familie : GO FOR IT !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s