Bramsterdam

Geplaatst op: zondag 28 oktober 2007 door Jimapore in Going fout

Bramski, een longtime friend and soulmate, werd 30 dit weekend en vermits hij al enkele jaren in A’dam woont was het dus big party in Amsterdam! We hadden een hostel (jeugdherberg), Stayokay, geboekt om zo goedkoop mogelijk te overnachten en toch in het centrum van de stad te zijn (’t was in het Vondelpark gelegen).

Dus vrijdag na het werk kwasie onmiddelijk vertrokken samen met Toets en ons buurmeisje Gill richting A’dam. Daar aangekomen vlug ingecheckt omdaarna direct de taxi in te springen naar de “Akhenaton” Club. We werden buiten al opgevangen door leuke dames. Na Bramski eens goed te hebben geknuffeld de club ingedoken en daar zat de sfeer er al van in het begin dik in. Zeer leuke en goede clubmuziek, oppergoede sfeer, lekker intiem, enkele mooie dames die dansjes deden, rondvliegende schuimachtige dingen en de nodige alcool zorgen voor een spetterende en onvergetelijke avond. Vermits het vrijdag was en we dus alle vier een zware werk week achter de rug hadden zijn we toch maar om 4u00 richting hostel gekropen. Onze pijp was uit… hoewel de party blijkbaar nog tot 9u00 is doorgegaan.

A ballon and me Valerie en Gill Pitchclub @ Akhenaton club Me and Bramski Dansende dames

Zaterdag dan maar rond 9u00 al uit onze bed gevallen zodat we toch nog konden doucen en ontbijten. Daarna verkenden we wat delen van Amsterdam. Kuierend langs winkelstraten wilde Valerie elke schoenenwinkel binnengaan voor “Botten”. Aja, ’t is Bottenseizoen hé. Ook kwamen we in een gigantische (met per verdiep een ander genre) muziek/dvd winkel. Een waar mecca voor de liefhebber want ook de prijzen waren nog eens spotgoedkoop. Een DVD-box met enkele toppers van Belgische bodem hebben we meegenomen om aan ons feestkonijn te geven vanavond… kwestie dat hij zijn roots niet vergeet ginder in Holland. Effe nog verzeilt geraakt ook in een betoging tegen het verbod op paddo’s en wat “gewindowshopped'” op de alom bekende walletjes :-). De meeste (lees: mooiste) dames waren echter nog niet wakker denk ik.

Museum Madame Tussaud Red light district
Drie monsterkes Red de paddo! Gras

Tegen 18u00 werden we verwacht in het huis van Vaggelis, een vriend van Bramski. Die had heel z’n living buitengesmeten want er kwam de band Etron spelen (SCHITTERENDE band trouwens, heb zwaar staan flippen&trippen op hun noize-muziek, maar het kan ook van de whiskey zijn want ik had al snel euh… iets te veel op). En daarna ging ons feestkonijn, Mr. Bramski himself, zelf achter de knoppen om een zeer goede en professionele DJ-set te geven. Damn, het klonk lekker vet, zelfs beter dan in de Club! Dus ook deze tweede avond was weer een gigantisch success.

Etron Etron Bramski in action

BRAMSKI KNOWS HOW TO PARTY!

Advertenties
reacties
  1. Gordon schreef:

    COOOOOOOL! Ik heb maar enkel woorden onthouden: club, mooie dames, botten, windowshoppen ad walletjes, flippen en trippen…

  2. Berre schreef:

    Wie is Gordon? Ik mag die kerel wel 🙂

  3. mortissia schreef:

    ah hierze daarze, de fuifbeesten ! ewel we zouden ne keer moeten een reunie houden. voordat we het weten zijn we 60…. met een goe fleske malesan en het kan nie meer stuk. groetjes uit de westfluuten xxx morti

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s