The Rebirth of Vissertje Vis

Geplaatst op: zaterdag 3 november 2007 door Valerie in Dagelijkse leute

Gezien ons vorige bezoek aan Aquatopia zo’n succes was gingen we er vandaag nog es heen. Papa was er immers vorige keer niet bij. We parkeerden op Linkeroever dus hadden we er een extra attractie bij: een ritje met de metro. We voelden ons meteen zelf een visje: een sardientje in een blik. Kwestie van ons al wat in te leven in het leven van een vis.

Ook in Aquatopia was de halloweengekte toegeslagen dus alles was er bedolven onder pompoenen, spinnenkoppen en een dikke laag vals spinnenweb. Het eerste stukje was op zich al griezelig genoeg: bijna pikkedonker en om de paar minuten begon er een onweer. Dit gecombineerd met de halloweenversiering was net iets teveel voor onze stoere bink. Hij huilde van schrik en klampte zich vast rond mijn nek. De eerste visjes hebben we dus snel voorbijgelopen tot we in een minder angstaanjagend gedeelte kwamen.

Visjes in alle kleuren en formaten hebben we gezien. Ook schildpadden, kikkers, leguanen, koraal, enz. Onze held durfde zelfs een echte slang vast te houden! De dierenverzorger was er echter niet gerust in. Die drukte Viktor wel 3 keer op het hart vooral niet te hard te nijpen in de arme slang. Je kan zo door zo’n beestje heen nijpen dus die waarschuwing was niet overbodig. Helemaal te gek was de wandelgang die door het aquarium van de haaien loopt. We zagen de buikjes van grote monsters vlak boven onze hoofden. Viktor stond met open mond te kijken.

Zwemmende teenage mutant ninja turtle Slangenbezweerder Viktor Onderwater coffeeshop Het licht gezien?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s