Sinterklaasfeest Sogeti 2007

Geplaatst op: zondag 9 december 2007 door Jimapore in Dagelijkse leute

Met heel kleine oogjes opgestaan vanmorgen (amper 3 uur slaap) want vandaag was het richting Bellewaerde park (de winter editie) voor het Sinterklaasfeest van Sogeti. Goed ingeduffeld hebben we op tientallen molentjes gezeten, lekker middagmaal gehad en tal van andere leuke dingen gedaan.

Zonder middagdut heeft onze peuter deze vermoeiende dag voorbeeldig doorstaan. Na een leuke circus-show (met acrobaten!) zijn we meteen afgezakt naar Sint en piet. Integenstelling tot het Sint bezoek in de crèche vorige week had Viktor helemaal geen schrik vandaag, in tegendeel: “schoot, schoot” riep hij tegen de heilige man. Zijne heiligheid was zelf een beetje verwonderd want de kindjes voor ons liepen allen gillend weg van sint en piet. Een leuke speeltent met daarin een ballenbad is onze kleine keizer alweer rijker zie.

Racing Champion Viktor Bij de Sint op schoot

Waar onze knaap dan weer wel schrik van had was een boottochtje in het donker door een piratenhal. We twijfelden nog om deze rit te maken gezien de vorige rit in “De Efteling” ook niet zo’n succes was, maar we dachten: Angst moet je overwinnen! We waren nog niet goed vertrokken of de arme knaap riep het al uit van schrik. Donderslagen, skeletten en afgrijselijk uitziende zeerovers zijn niet meteen geruststelllend voor een peuter. Het was al bij al toch iets minder erg dan de vorige keer, dus nog een paar ritjes en hij kan meekijken naar Nightmare on Elm Street of Hellraiser ofzo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s