2 jaar!

Geplaatst op: dinsdag 25 december 2007 door Valerie in Dagelijkse leute

Vandaag, 25 december 2007, werd onze zoon 2 jaar. Bij ons thuis werden de slingers opgehangen, ballonnen opgeblazen, cake gebakken en tafels gedekt. Ukkie trok z’n Chinees keizerlijk pakje aan en het feest kon beginnen. Genodigden waren moeke, vake, Nathalie, Christophe en diens mama, mémé, klonk Klank (zijnde nonkel Frank, eveneens jarig vandaag!), Alix, Letooke, oma en opa.

De buit was groot en mooi: een luxe treinset van Lego Ville, een Bumbaboek, een chique tenue van hemd en broek, een dikke wintertrui met passende muts, een speciaal wit vestje met puntkap, een apen-t-shirt en een boerderij van Lego Ville. Moeke had uit haar 30 jaar ervaring als kleuterjuf geput en de allerorigineelste kroon geknutseld. Apetrots was onze held. De zelfgemaakte appelcake, chocolade-cakejes, frietjes, vol-au-vent en ijstaart gingen vlot binnen en het was een gezellige middag.

Het moet gezegd worden: voor zijn 2 jaartjes is Viktor de allerflinkste en liefste peuter! Gelukkige verjaardag Viktor! We wensen je het komende jaar een vlot afscheid van de pampers, een goede aanpassing aan ons nieuwe huis en een prettige kennismaking met de school. Dikke kussen van mama en papa.

Uitpakken die kado’s! Happy B-day Klonk Klank! Feesttafel
Trein maken Arme zieke Alix met Jarige Kleine Keizer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s