Kerstfeesten

Geplaatst op: dinsdag 25 december 2007 door Jimapore in Dagelijkse leute

We hebben de eindejaarsfeesten alvast goed ingezet. Op zondag hadden we het kerstfeest van de familie Feyaerts. Dit maal was de “plaats van misdaad” voor het eerst in het nieuwe huis van Sebastiaan en Souad. We hebben er heel lekker gegeten en gedronken (petje af voor de gastvrouw & gastheer). Ook de kinderen hadden héél veel pret samen. Viktor bleef zelfs wakker tot we naar huis reden rond 22u00, wat ver boven z’n bedtijd is! Door de belevenissen van de dag is hij doorheen de nacht ettelijke uren wakker geweest (ondanks de oververmoeidheid). Hij maakte echter alles goed door uiteindelijk stevig door te slapen tot 12u00 ’s middags. Hoewel hij normaal altijd wakker wordt rond 7u00, was dit dan ook voor ons een leuke verademing.

Maandag hadden we het tweede kerst(avond)feest. Deze keer werden we uitgenodigd bij Gill, ons buurmeisje, om te smullen van lekkere gourmet gerechtjes. Samen met Toetsiewoetsie en Cyriel werd het een zeer prettige en leuke avond. En bovendien een heel gemakkelijke avond: stevig doordrinken was geen probleem vermits we maar enkele huizen van elkaar wonen :-). Zeker voor herhaling vatbaar zou ik zeggen!

Twee feesten zijn reeds voorbij, maar we geven niet op, integendeel: Viktor verjaart (en we geven hiervoor twee feestjes bij ons) en bovendien is het oudejaarsfeest 2007-2008 ook in ons huisje. Dan wordt onze kerststal overrompeld door een bende van welgeteld 19 volwassen, to be continued…

Oh ja, bij deze ons “foute” kerstkaartje, speciaal voor jullie!
Kerstkaartje 2007

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s