Gotenborg

Geplaatst op: dinsdag 22 april 2008 door Jimapore in Dagelijkse leute, Reizen

Het was ondertussen een drietal jaar geleden maar nu ben ik dus weer in Gotenborg in Zweden aanbeland voor het werk, in het leuke Gothia towers (bar op 23ste verdiep “Heaven 23”, nice view). Twee dagen testen met klanten, maar lees: tussen de presentaties door vlug vlug aanpassingen en releases doen en dan “van krommen haas” gebaren.

Enfin, daarnet was het plezant: de taxichauffeur van dienst bleek een blitse jonge serviër. Na wat gezeik en the usual conversation was het plots: “Ni jiao shenme mingze”. Die pipo had dus een basis chinees! Maar het werd nog leuker: vermits we vast zaten in de file en het een zomerse temperatuur is, was het tijd voor wat muziek: loeiharde hard rock/heavy metal. Iron Maiden, DIO, Metallica, etc loeihard door de speakers, al headbangend/zigzaggend over volle strepen en iedereen voorbijstekend was dit m’n gezeligste file ooit! Coole pee. ’s Avond nog een lekker Thaise lunch (wat een bediening!) en afgesloten in de bar van het Hotel (alwaar m’n collega lastig gevallen werd door de gay bartender… maar dat is een ander verhaal).

Maar morgen het allerbelangrijkste: een persoonlijke primeur door te “scrobblen” in de lucht! XD. En nu m’n bed in want taxi staat hier al om 7u00 straks, grumple.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s