Eindelijk nog es iets

Geplaatst op: donderdag 31 juli 2008 door Valerie in Dagelijkse leute

Schande o schande dat er zo lang niet geblogd is. De verbouwingswerken, de voorbereiding voor de verhuis, de verhuis zelf en het settelen in het nieuwe huis, al deze drukke bezigheden hebben ervoor gezorgd dat we jullie een hele poos niet up to date hebben gehouden. Daarom ff deze post om jullie weer helemaal ingelicht te krijgen over ons reilen en zeilen.

Zoals je in juni hebt kunnen lezen is ons oude huis na 8 maanden dan toch voor de gewenste prijs van de hand gegaan, amper 1 week voor de verhuis naar onze nieuwe woonst. Na 8 maanden spanning daagde op een vrijdagavond voor de geplande kijkdag het koppel op waarop we al zo lang zaten te wachten. Ze waren meteen verkocht, net als wij toen we meer dan zes jaar geleden ons oude huisje kochten.

Terwijl we dagelijks na het werk naar ons nieuwe huis trokken om er te verven, laminaat te leggen, kuisen, behangen, … was het plots zover: de verhuis. Van alle facturen die we aangaande het nieuwe huis al betaald hebben vond ik de factuur van de verhuisfirma het minst erg om te betalen. Dit was echt z’n geld waard. De 2 verhuismannen hebben de zware klus professioneel, snel en zonder brokken uitgevoerd. Ons oude huis werd achtergelaten met niets dan grote stofvlokken op de grond en enkele Pamperdozen op de zolder. In het nieuwe huis kreeg alles dag na dag een plaatsje.

1 week na de verhuis konden we eindelijk even uitpuffen van de erg vermoeiende voorbije maanden. We genoten van 2 weekjes verlof. Helaas zat er dit jaar geen reisje naar China in maar we amuseerden ons ook heel goed aan onze Vlaamse kust, in het appartement van oma in Bredene. We logeerden er enkele dagen en ontsnapten zo aan het barslechte weer in het binnenland. Verder was ons verlof gevuld met interieurshoppen, dagje Hengelhoef, Boudewijnpark, genieten van tuin en zwembadje, kuisen en opruimen, dagje Puyenbroeck en Ster.

Nu wonen we al 1 maand in onze nieuwe nest en we hebben ons al goed geïntegreerd. Viktor slaapt in z’n grote bed zonder problemen, bijna alles heeft een plaats gekregen, de gordijnen zijn besteld, de binnendeuren helaas nog niet aangezien de meeste toonzalen momenteel gesloten zijn wegens bouwverlof. We genieten ven het vele zonlicht dat hier binnenvalt, wat een verschil met ons vorige huis! We aten al bijna elke dag buiten op ons terras en het zwembadje en de tuinzetels zijn zelfs al een paar keer uit het tuinhuisje gehaald.

Misschien ben je één van de gelukkigen die afgelopen week een uitnodiging mocht ontvangen voor ons grandioze tuinfeest dat binnen enkele weken plaatsvindt. In dat geval kan je onze nieuwe stek persoonlijk komen uitchecken en inwijden met de nodige drank en snacks. Zon en springkasteel zijn besteld!

Advertenties
reacties
  1. mortissia schreef:

    nee ik heb geen uitnodiging gekregen ! haha hoe ist met jullie ? heb net gemaild naar jimmy maar weet nie of het adres nog juist is…. weet jij nog waar dat boekje uitkwam van die chalets in de ardennen ?
    vele groetjes van mama ingrid, rudy en ziggy

  2. Jimmy schreef:

    Ik lees hier een nieuwe reactie van mortissia terwijl de teller hier op de blog op 21,666 (!) staat, dat kan geen toeval zijn! :). Geen mail ontvangen, maar ik zie je email adres hier op de blog, ‘k zal eens iets terug sturen zie.

    groetjes ginder in heule!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s