Tuinfeest

Geplaatst op: maandag 1 september 2008 door Jimapore in Dagelijkse leute

Een dikke week geleden hebben we een groot tuinfeest georganiseerd. We hadden namelijk redenen genoeg om te vieren: ons nieuwe huis (met tuin!), mijn verjaardag en 10 jaar lief&leed. Ideaal om vrienden, familie en buren op te trommelen voor een leuke namiddag met een overvloed aan drank & snacks.

Een springkasteel voor de kids zouden de talrijke kinderen wat onder controle moeten houden. En dat bleek een uitstekend idee te zijn! Zelfs voor de grotere kids (oa oma of tante terry en father vik die na twee minuten tomaatrood aanliepen) was het plezant om eens uit de bol te gaan :-).

Een tent moesten we nog op het allerlaatste nippertje gaan huren want het zag er naar uit dat het ook in de namiddag zou regenen en dat was niet voorzien in onze planning. Dus de eerste de beste verhuurfirma afgebeld en gelukkig was er nog net een buitentent beschikbaar (splinternieuw want ze zat nog in de doos en de plastiek). Maar zodra de tent opstond had het natuurlijk niet meer geregend, typisch.

Een PC stond in de tuin voor het nodige muzikale lawaai en naarmate de avond vorderde en de metalen hoofden overbleven werd het nog meer lawaai.

En tenslotte een BBQ die op volle toeren draaide om de overheerlijke zelfgemaakte hamburgers en gemarineerde kippetjes te serveren. (De fastfood ketens kunnen enkel dromen van zo’n hamburgers).

We hebben ons zeer goed geamuseerd die dag en veel plezier beleefd. Zorg voor brood en spelen en iedereen is blij niet waar. De talrijke mooie geschenkjes zijn dan ook door ons zeer hartelijk in ontvangst genomen, spank you all!

Advertenties
reacties
  1. Tante Terry schreef:

    Springkastelen for tha win!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s