Slovenië & Kroatië 2009 – Dag #4

Geplaatst op: donderdag 28 mei 2009 door Jimapore in Reizen

Toen we gisteren terug de camping op reden zag de hemel er een beetje dreigend uit. En zo geschiedde: donder, bliksem en regen tegen 200km/u. Die donder is hier trouwens de moeite hoor, die weergalmt van bergwand tot bergwand, want een knallers.

’s Morgens was het nog hard aan het regenen en dat zou zo voor heel de dag zijn. Daarom bleven we wat langer slapen en langer ontbijten. Maar we zijn niet echt vakantiegangers die lang stil zitten dus regen of geen regen, we gingen weer op pad.

We besloten om naar het Triglav National Park te rijden, een trip van ongeveer 2 uur. Eerst gingen we naar het meer van Bohinj (Bohinjsko Jezero) en werden er doorweekt door de gietende regen en buiten een bus Japaners voor een blitsbezoek waren we er helemaal alleen. Daarna trokken we naar de impressionante Sarica waterval en werden er nog doorweekter en waren daar ook weeral alleen. Als afsluiter gingen we nog zwemmen (nat waren we toch) in het Aquapark in Bohinjska Bistrica. Ook hier weer buiten niemand te zien, buiten het seizoen op reis gaan rockt.

Na de lange rit terug naar Kobarid werd Viktor al slapend vanuit de auto naar de tent gedragen, die was doodop. Wederom een vermoeiende maar toch zeer plezante dag ondanks het slechte weer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s