De Tweede Grote Reis Voorwaarts

Geplaatst op: vrijdag 31 juli 2009 door Jimapore in China, Reizen

Onze eerste stappen zijn gezet voor onze volgende grote reis! We zouden namelijk dolgraag voor enkele maanden Noord-Oost Azië willen rondtrekken: Mongolië, China en Japan. Hoewel Valerie er nog een stukje Zuid-Oost Azië bij wil, zijn we dus nog niet 100% zeker van het traject. De eerste aanvragen zijn alvast verstuurd: Valerie zou tijdskrediet nemen gedurende die periode en ik wil gebruik maken van mijn ouderschapsverlof voor Viktor. Het is echter niet voor onmiddelijk hoor, ’t zou ergens midden 2011 zijn, net voor dat Viktor naar het eerste schooljaar moet en dus schoolplichtig is.

We zijn nu reeds stilaan bezig met het verzamelen van interessante informatie (bezienswaardigheden, bereisbaarheid van bepaalde gebieden, overnachtingen, etc…). Hoewel het nog bijna twee jaar verwijderd is van nu, kriebelt het al enorm! Gelukkig hebben we veel geleerd uit onze vorige reis en dus zoeken we deze keer zoveel mogelijk zelf te regelen, maar dat vergt veel tijd en planning. Echte backpackers zijn we nu ook weer niet en reizen met kleine kinderen vergt nu eenmaal enige structuur en planning als je wat comfortabel wil rondreizen.

Waarom zijn er toch zoveel mooie plekjes op de wereld, ons nietig bestaan is gewoon veel te kort om dit allemaal te kunnen zien en ervaren. Maar wij proberen in elk geval er zoveel mogelijk uit te halen :-). Want we hebben veel plannen, te veel plannen, maar goed, dromen staat vrij hé.

Advertenties
reacties
  1. Nicht Elke schreef:

    Ken da neefke, zijn ondertussen ook al plannen aant smeden…zo ergens volgend jaar ofzo…hopelijk…er eens lekker lang op uit te trekken mi ons drietjes naar ergens in Azië, en wa rond te trekken…
    De wereld is veel te schoon om nie gezien te hebben dus groot gelijk hebt ge!!!!
    Wij dromen intussen al een beetje verder…

  2. Jimmy schreef:

    Helaba, das leuk te horen! Zoals ik al eerder zei, reizen met kinderen kan trouwens voor extra experiences zorgen. Houdt ons zeker op de hoogte van jullie snode plannen! :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s