Aswolk

Geplaatst op: woensdag 25 mei 2011 door Jimapore in Dagelijkse leute

Sedert de uitbarsting van de Grimsvötn-vulkaan in IJsland, houden we nauwgezet de allerlaatste informatie over de aswolk in de gaten. Voorlopig ziet het er goed uit en zou de hoogste concentratie as over Duitsland/Polen vliegen en vervolgens minderen in concentratie. Onze eerste vlucht van Brussel naar Helsinki blijft dus voorlopig mooi gepland staan! Verwachte route van de aswolk volgen we op Met Office. Afscheid van de familie en vrienden is genomen… binnen een drie-tal uren duiken we de wagen in en hopen dat al de bagage mee geraakt want dat wordt ons eerste avontuur!

Advertenties
reacties
 1. Tine Pauwels schreef:

  Hallo Chineesjes,
  Ik hoop dat jullie ondertussen vertrokken zijn, of kunnen vertrekken, die nare aswolken toch 😦

  Een hele fiijne, mooie, interessante, leerrijke, warme reis gewenst van je mega-jaloerse collega!

  Bedankt voor de mooie blog (en de kinderblog is ook super tof),
  Groetjes Tine

  • Valerie schreef:

   Ha, collegaatjes Tine en Fanny en de anderen ook natuurlijk. We moeten hier in ons eerste hotel 10 euro per uur betalen voor internet dus daarom hadden we nog niets gepubliceerd tot nu toe. Als je iets drinkt in de bar krijg je een uur gratis 🙂 Dus wij zitten hier lekkr in de loungebar terwijl de kids in bedje liggen. De reis was zeer vermoeiend maar intussen raken we min of meer geacclimatiseerd. Vladimir heeft het het moeilijkst: moe en lasdt vd warmte en bovendien: er staan plots twee tandjes door! 1 vanboven en 1 vanonder. Daarstraks had hij lichte koorts en we hopen dat het maar van die tandjes is. Al 3 keer gezwommen in de zee, niets koud, gewoon zalig! Verder nog probleem met kabeltje van laptopje: kunnen momenteel batterij niet opladen dus overmorgen op Hong Kong Island op zoek naar geschikt kabeltje… Morgen naar Po Lin Monastery. Vele groetjes en tot schrijfs!

 2. Fanny schreef:

  Halloooo reizigers

  waarschijnlijk zijn jullie nu al aangekomen… ik wens jullie een goede reis – geniet ervan met volle teugen ! Ik wacht in spanning af naar jullie avonturen.

  groetjes,

  Fanny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s