Terugrit

Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014 door Valerie in Dagelijkse leute

We reden in drie etappes naar onze eerste bestemming, (via München en Zagreb naar Sarajevo), maar de terugrit willen we in slechts twee etappes volmaken: van Mostar in een keer naar München en daarna naar onze nederige stulp.

Vanuit Mostar rijden we richting uiterste Zuiden van Bosnië, om via de kust van Kroatië naar Zagreb en zo verder te rijden. Naarmate we verder Zuidwaarts rijden zien we betere infrastructuur en veel nieuwe en mooie gebouwen, kantoren en winkels, hier lijkt ons veel investering te gaan naar het rijkere? Zuidelijke gedeelte. Maar ook hier nog steeds geen snelweg of tweevaks baan. Daarom dus dat we eerst naar Kroatië rijden. En zowaar, we zijn Kroatië nog maar net binnen of daar is het begin van een nagelnieuwe snelweg richting Zagreb. Vermits we helemaal aan het begin van deze (met tol belaste) snelweg oprijden rijden, is er bijna geen enkele andere auto te zien, het is een plezier om te cruisen over deze speciaal voor ons aangelegde snelweg, of althans zo voelt het toch een beetje.

Het is al vrij laat (na negen uur) wanneer we uiteindelijk arriveren in München. We stappen terug het Holiday Inn hotel binnen en hopen dat ze nog een kamertje vrij hebben. De familie kamers blijken allemaal bezet maar als we vertellen dat het voor ons helemaal niks uitmaakt om maar twee bedden te hebben voor ons viertjes (‘We will share the beds, it’s ok, we do this often.’), worden er behoorlijk want wenkbrauwen gefronst achter de balie. Moe ploffen we in het bed en kijken ernaar uit om morgen weer thuis te zijn.

Advertenties
reacties
  1. Oma en Opa schreef:

    Zo een ervaren trekkies die moeten ze niks leren , ik zou zeggen voorzichtig naar huis en welkom back.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s