Chiang Mai

Geplaatst op: vrijdag 15 juli 2016 door Jimapore in Dagelijkse leute

Hoi, tijd om te bloggen is er hier niet, we amuseren ons teveel. Dus houden we het kort. Eerst en vooral de video van de lollifanten zou moeten werken nu, maar voor foto’s hebben we spijtig genoeg geen tijd.

Ondertussen zijn we in Chiang Mai aangekomen, de tweede grootste stad van Thailand maar véél minder druk en properder dan Bangkok. Het hebben het ondertussen al verschillende keren tegen elkaar gezegd, Thailand is véél eenvoudiger om te bereizen, veel properder, veel overzichtelijker dan wat we gewoon waren tijdens onze China reizen. Eigenlijk kunnen we geen enkele referentie leggen, het is hier gewoon helemaal anders maar vooral: veel toegankelijker.

We kwamen in Chiang Mai via een nachttrein uit Bangkok, een leuke rit! Elk gezinnetje had een aparte slaapcoupé maar geen deur, dus alle coupé’s waren open. Ook hier in Thailand (en ook op de trein dus) steelt Vladimir de harten van de vrouwen. Met zijn Muay Thai broek aan vinden ze hem super schattig.

Vandaag was het vooral ook bekomen van gisteren, het kano varen op de Kwai rivier blijkt nadien een ware marteling door de vele zonnebrand plekken. Zo zijn mijn wreven van mijn voeten helemaal kreefties geworden. En morgen starten we met een driedaagse fietstocht doorheen de streek, van dorpje naar dorpje. Hoewel het hier ongeveer 33 graden moet zijn ga ik toch mijn langer broek en gesloten schoenen aandoen, mijn onderstel een tweede keer blootstellen aan zoveel zonnegeweld overleef ik niet :-).

Advertenties
reacties
  1. Gill schreef:

    Wederom leuk om te lezen! Amuseer jullie nog. Groetjes gill

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s