About

Hoi, Wulder dat zijn moedere Valievis, onze kleine keizer Viktor (2005), kleine tijger Vladimir (2010) en voadere Jimapore. Wij wonen in een gezellig huisje met tuintje in het Soete Land van Waas. In het weekend of tijdens verlofdagen zetten wij graag een stapje in de wereld, veraf of dichtbij, parken of zwembaden, familie of vrienden, maakt allemaal niet uit. Als we een (ver) reisje maken vinden we het leuk korte maar grappige berichtje op onze reisblog neer te typen. Zo kunnen familie en vrienden delen in onze leuke avonturen.

Samen zijn we allen gebeten door de Azië microbe. Sedert we in september 2007 met ons drietjes een rondreisje in China hebben gedaan, hebben we het goed te pakken. Vijf jaar later werden dat 3 maanden ipv 3 weken, dat maakte onze interesse nog groter.   Ondertussen gingen we een derde keer, oa naar Tibet en nu gaan we voor een paar weken naar Thailand.

Valievis houdt ervan om regelmatig iets uit haar tientallen Aziatische kookboeken klaar te maken, de Kleine Keizer is grote fan van Kung Fu (Panda), Kleine Tijger leerde lopen in China en smult als geen ander van noedels en rijst en Jimapore, die is verslaafd van Japanse heavy metal, aziatische films, Taijiquan en studeert nu al bijna 10 jaar Chinees.

Advertenties